Despre noi

Lenjerie, pijama, camasi de noapte toate pentru dame.

Bine ati venit la Serena!

Ne bucuram ca sunteti interesati sa aflati mai multe despre noi si despre produsele noastre. Suntem aici pentru a va raspunde la toate intrebarile despre companie, moda si ideile noastre de fashion, modelul de afacere, produsele si brandurile comercializate, angajamentul nostru social si desigur, tot ceea ce inseamna sa lucrezi aici si conceptul de Serena Lenjerie®!
Serena, este o companie de moda cu lenjerii pentru femei in general cu sediul principal in Romania.

Urmarim ultimele tendinte din domeniu de fiecare data si le transmitem printr-o moda adecvata pentru ocazii speciale, pe diferite modele si marimi diverse. Brandurile principale pe care le comercializam sunt: Penti, Miss Claire, si NBB Lingerie . Avem o experienta in tara de peste 30 de ani.

Produsele noastre de calitate sunt create in asa fel incat sa oferim de fiecare data suficiente detalii importante si satisfactie clienţiilor din toată lumea, care revin la cumpărături în magazinul nostru online. Prin intermediul cataloagelor noastre si prin intermediul magazinului online.

Prezenti in toata Europa cu diferite magazine suntem plasati in puncte cheie si in orase strategice ale lumii. Cu o echipa dedicata de peste 50 de profesionisti suntem focusati de fiecare data pe obtinerea celor mai bune rezultate.

Serena