You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Politica de returnare

În cazul în care produsul nu vi se potrivește sau nu sunteți mulțumit de el aveți posibilitatea să îl returnați în termen de 14 zile calendaristice de la livrare, conform O.G. 130/2000. Pentru retururi sau schimbări de mărime, vă rugăm să ne trimiteți o cerere pe adresa de e-mail: comenzionline@serenalenjerie.ro sau să ne sunați la numărul de telefon: 0728.928.918

Avem nevoie să specificați în acest e-mail următoarele:

- nume și prenume;

- număr de telefon;

- numărul comenzii;

- numele produsului returnat;

- modalitatea de compensare (înlocuirea produsului sau returnarea banilor)

Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs din stoc și din această operațiune rezultă o diferență de bani se va proceda în felul următor:

• dacă produsul ales de dumneavoastră are o valoare mai mare decât cea a produsului inițial veți plăti diferența la primirea coletului.

În cazul în care alegeți varianta de rambursare a banilor atunci trebuie să specificați pe adresa de e-mail comenzionline@serenalenjerie.ro contul d-voastră bancar, iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 15 zile de la recepționarea coletului de către SERENA EXIM S.R.L, în contul bancar menționat . Se restituie doar contravaluare produsului, nu și taxa de transport.

Taxa de transport a returului, expediată de client către Serena Exim S.R.L. va fi suportată de client. Pentru a putea returna un produs , acesta trebuie să nu prezinte semne de purtare sau deterioarare. Lenjeria intimă, costumele de baie sau produsele care au contact direct cu zonele intime nu se pot returna, deoarece revânzarea acestora ar putea pune în pericol sănătatea clienților.

Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur. Returul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat. Produsele returnate trebuie să fie însoțite de copia facturii sau factura în original.