You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Livrare si transport

Modalitatea de livrare

Livrarea comenzilor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei si se efectueaza prin intermediul companiilor de curierat rapid FAN CURIER SI SAMEDAY

La primire coletului avem rugamintea sa va asigurati de integritatea acestuia si sa verificati cu atentie actele care il insotesc.

Modalitatea de plata

Plata se poate face ramburs, on-line cu cardul, sau prin virament bancar, . Daca alegeti modalitatea de plata prin ramburs, aceasta se va face catre reprezentantul firmei de curierat rapid, în momentul în care primiti coletul.

Costuri de livrare

Pentru comenzi mai mari sau egale de 99.9 RON transportul este gratuit. În cazul comenzilor mai mici de 99,9 RON se va aplica o taxa de transport în valoare de 16.00 RON, TVA inclus. Aceste taxe se refera doar la livrarile de pe teritoriul Romaniei.

Timpul de livrare

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi pe adresa de e-mail specificata de dumneavoastra un mesaj de confirmare a acesteia. Timpul de livrare este de maxim 6 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii.

Conditii speciale

In cazul în care comanda dumneavoastra nu a putut fi livrata datorita unor motive care nu tin de SERENA EXIM SRL sau de firma de curierat rapid (situatii de forta majora, conditii meteo nefavorabile, accidente, etc.), un reprezentant al SERENA EXIM SRL va lua legatura cu d-voastra pentru a stabili noi termene de livrare.

Retur produse

Produsele achizitionate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea se poate face in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor .

Produsele returnate nu trebuie sa fie deteriorate sau sa prezinte urme de purtare.

Taxa de transport a returului va fi suportata de client.

Returul se va face prin intermediul unei firme de curierat, si nu prin Posta Romana, pentru a va putea urmari coletul si a va asigura ca a fost preluat de un reprezentant autorizat al SERENA EXIM.

Adresa la care avem rugamintea sa ne trimeti coletul este:

Adunatii Copaceni,intratea principala nr.14 ,jud.Giurgiu, specificand pe colet "Retur produse magazin on-line".

La returnerea produselor puteti opta fie pentru inlocuirea articolelor comandate initial cu unele identice, avand o alta marime, fie pentru restituirea contravalorii produselor initial comandate.

Expedierea produselor inlocuite se va face in termen de 5 zile lucratoare de la receptionarea lor de catre SERENA EXIM SRL, iar costurile de expediere vor fi suportate de catre client.

In cazul in care clientul doreste restituirea contravalorii produselor SERENAEXIM SRL va va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 15 zile lucratoare de la receptionarea acestora de un reprezentant autorizat al SERENA EXIM.

Orice reclamatie referitoare la unul dintre produsele SERENA EXIM avem rugamintea sa ne-o aduceti la cunostinta la numarul la telefon:0728928918 - de Luni pana Vineri intre orele 9 si 18.

CONTACT

Pentru nemulțumiri, cereri si plângeri vă rugăm să ne scrieți la adresa: comenzionline@serenalenjerie.ro

Program de lucru: de Luni până Vineri între orele: 08:30 și 17.20